Matematica

“Natura vorbeşte în limba matematicii, literele acestei limbi sunt cercuri, triunghiuri şi alte figuri matematice.” Galileo Galilei

Despre matematica – denumita “regina stiintelor” putem spune ca este prezenta peste tot, in orice domeniu, in orice actiune pe care o intreprindem. In fiecare activitate pe care o intreprindem ne folosim gandirea logica, aritmetica, facem calcule, masuram, facem silogisme logice (argumentare logică), s.a.m.d., pentru a ne face viata mai usoara, mai eficienta, mai simpla.

Te pregatesti pentru un examen ( Evaluare Nationala, Bacalaureat, admitere Colegiu, admitere Facultate, s.a.m.d.) ? Sau doar vrei sa îți aprofundezi cunostintele la matematica si sa iti imbunatatesti logica si gandirea analitica?

Ai nevoie de meditatii la Matematica?

Centru Educational Edutek iti ofera mediul propice pentru o pregatire suplimentara la matematica de calitate . Edutek va creeaza spatiul necesar dezvoltari acestor cunostinte.
Intr-un climat relaxat, profesorii nostri cu experienta in domeniu si cu tact pedagogic, cu multa rabdare si pricepere se vor dedica total pentru reusita la un examen ( evaluare nationala, bac, s.a.), imbunatatirea notelor sau, pe scurt, pentru a imbunatati logica si pentru a avea un mod mai eficient de gandire.

Oferta și tarife:

TIPUL CURSULUIPROGRAMTARIFE
IndividualFlexibil120 ron/şedinţă
Ședință cu 2 eleviFlexibil95 ron/şedinţă
Ședință cu 3/3+ eleviFlexibil80 ron/şedinţă

Esti curios ce cursuri, activități, ateliere urmează a se desfășura în perioada următoare? Accesează cu încredere secţiunea Evenimente.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de Centrul Educațional Edutek, ne puteți urmări si pe pagina de Facebook sau pe pagina de Instagram asociată.

Pentru detalii suplimentare îţi răspundem cu entuziasm la numărul de telefon 0770890647 sau pe e-mail la adresa contact@edutek.ro.