MEDITATII – Centrul Educational Brasov

” Oamenii învață învățând pe alții.” Seneca

Procesul de învățare nu se oprește la anii de școală. Un proverb spune că „omul, cât trăiește, învață”, iar acest lucru este foarte adevărat, indiferent de nivelul de erudiție al fiecăruia.

Fiecare dintre noi are propriile metode de a-și îmbunătăți cunoștințele în domeniile care îl preocupă, însă există o serie de activități care se vor dovedi eficiente pentru fiecare caz în parte.

Echipa din cadrul Centrului Educational Edutek va indruma si sprijina in procesul de invatare si va faciliteaza dobandirea de noi cunostinte, abilitati, compentente, precum si in fixarea si consolidarea cunostintelor dobandite.

Centru Educational Edutek va ofera meditatii la diverse materii, printre care:

  • matematica,
  • informatica,
  • romana,
  • fizica s.a.

Va vom ajuta sa va valorificati cunostintele si potentialul, intr-o atmosfera calda si un mediu de invatare placut, creat pentru a incuraja performanta.

Esti curios ce cursuriactivități, ateliere urmează a se desfășura în perioada următoare? Accesează cu încredere secţiunea Evenimente.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de Centrul Educațional Edutek, ne puteți urmări si pe pagina de Facebook sau pe pagina de Instagram asociată.

Pentru detalii suplimentare îţi răspundem cu entuziasm la numărul de telefon 0770890647 sau pe e-mail la adresa contact@edutek.ro.