2022-05-03

Details

  • Start: 2022-05-03
  • Event Category Cursuri

Scratch este un limbaj de programare vizual dedicat copiilor.

Folosind Scratch, copii lipesc piese de puzzle pentru a creea algoritmi simpli, programe sau joculețe. Scratch este limbajul perfect pentru inițierea în lumea programării.

Scopul cursului

Scopul acestui curs este ca participanții să învețe cum să creeze un program, să rezolve probleme folosind algoritmi și cum să își folosească creativitatea în rezolvarea problemelor, atât individual, cât și făcând parte dintr-o echipă. De asemenea vor învăța cum să folosească calculatorul și internetul în mod sigur.

Obiectivele cursului

  1. Să învățăm ce este programarea;
  2. Să înțelegem ce este un algoritm și cum se folosește el;
  3. Să dezvoltăm creativitatea atât pe calculator, cât și în crearea programelor;
  4. Să rezolvăm probleme matematice folosind programarea;
  5. Să exersăm lucrul în echipă;
  6. Să dezvoltăm gândirea critică, logică, analitică.

Beneficii 

A învața programare înseamnă a înțelege modul în care funcționează tehnologia, o deprindere foarte importantă în prezent. De asemenea, la fel ca și matematica, programarea este un limbaj universal, prin care te poți exprima și îți poți pune în practică ideile, aceasta complementând gândirea logica cu gândirea creativă.

Detalii curs

Dată începere: 3 mai

Nr. ședințe/modul: 8

Program: marți, între orele 13:45 – 15:30

Grupă de vârstă: elevii din clasele a V-a și a VI-a

Nr. participanți: minim 4 – 8 

Tarif/modul: 640 ron

*Plata se poate face în două tranșe: prima tranșă se va achita cu o săptămână înainte de începerea cursului, a doua tranșă se va achita până la jumătatea cursului. 

*La plata integrală beneficiați de 10% reducere. 

Trainer

Tudor Rusu este absolvent al Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, specializarea Robotică; actualmente masterand în cadrul aceleiași facultăți, specializarea Securitate Cibernetică.
Tudor este pasionat de predare, având o experiență de aproximativ 6 ani în lucrul cu copiii, cărora le împărtășește cu bucurie din cunoștințele lui în domeniile informatică și programare.
Prietenos din fire, Tudor se face plăcut de elevii săi prin pozitivismul și lejeritatea cu care comunică.

Pentru înscrieri şi informații suplimentare vă răspundem cu entuziasm la numărul de telefon 0770890647 , pe e-mail la adresa contact@edutek.ro sau click aici.