2021-11-27

Details

  • Start: 2021-11-27
  • Event Category Cursuri

“Şcoala cea mai bună este aceea în care înveţi, înainte de toate, CUM să înveţi“.  Nicolae Iorga

„Învață să înveți” vine în întâmpinarea elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională. Știm cât de provocator poate fi acest examen atât pentru elevi, cât și pentru părinți. De aceea, vă propunem o serie de patru ateliere prin care intenționăm să dezvoltăm obiceiuri sănătoase în comportamentul elevilor, în raport cu procesul de învățare.

Obiectivele atelierului:

  • Să descoperim care este stilul de învățare și tipul de memorie al fiecărui participant;
  • Să dezvoltăm strategii de învățare potrivite și eficiente pentru fiecare elev;
  • Să exersăm abilitatea de a lucra în echipă;
  • Să dezvoltăm sentimentul de încredere de sine în rândul participanților;
  • Să creștem puterea de concentrare a elevului în parcursul educațional;
  • Să formăm o percepție sănătoasă a elevului în raport cu școala și ceea ce implică procesul de învățare.

Învață să înveți are ca scop principal dezvoltarea unor strategii de învățare eficientă care să contribuie la succesul academic al elevilor.

Detalii curs

Dată începere: 27 noiembrie

Nr. ședințe/modul: 4

Durată ședință: 110 min (100’ + 10’ pauză)

Prima sesiune va avea loc sâmbătă, între orele 10:00-11:40.

*Următoarele trei sesiuni se vor desfășura în fiecare zi de vineri, de la ora 17:00.

Preț/modul: 280 ron

Nr. participanti: minim 6 – maxim 8

Vârstă participanți: 13 – 15 ani

Trainer – Carmen Pană

Auto-descriere: Numele meu este Carmen Pană, locuiesc în Brașov de patru ani, iubesc 🌱🌾natura☀️, îmi place să explorez poteci de 🌲munte⛰️ și să lucrez cu oamenii mici și mari.
Am absolvit Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea București și anul acesta îmi voi susține lucrarea de disertație în Consiliere educațională și vocațională a copiilor și adolescenților.
Lucrez cu copiii încă din timpul facultății când am început să fac voluntariat la diferite centre educaționale, au urmat apoi mai mulți ani în care am lucrat în învățământul privat și am dezvoltat programe creative pentru copii pentru a se apropia mai ușor de matematică.
La bază stă prima mea iubire, matematica, dar dincolo de matematică este plăcerea de a lucra cu elevii și de a-i ajuta să își atingă potențialul, de a-i încuraja și susține în actele de învățare și dezvoltare în care sunt antrenați de-a lungul anilor de școală.
Consider că fiecare elev are potențialul propriu și ritmul propriu de a și-l atinge și alături de profesori minunați poate deveni conștient de valoarea sa.
Îmi doresc ca acest atelier să devină un instrument pentru elevii claselor a VII-a și a VIII- a și să îi ajute în a-și crea strategii de învățare pentru sine, pentru viață.

Oferte şi promoţii:

*Bonus – După finalizarea atelierului vom organiza o întâlnire cu părinții elevilor participanți, în cadrul căreia va avea loc o sesiune de feedback din partea trainerului și soluții practice pentru a-l ajuta pe copilul dvs. în procesul de învățare.

Pentru înscrieri şi informații suplimentare vă răspundem cu entuziasm la numărul de telefon 0770890647 sau pe e-mail la adresa contact@edutek.ro.