Informatică

Informatica este de viitor nu doar pentru că meseria de programator îți aduce multe satisfacții, ci și pentru că te ajută să îți folosești mintea într-un mod diferit.

Când spunem informatică ne raportăm la algoritmi.
În termeni simplii, algoritmul este o succesiune de operaţii prin care o sarcină poate fi dusă la îndeplinire.
De aceea, informatica este mai mult decât lucrul cu calculatorul. Gândirea logică este folositoare în orice meserie: constructor, ghid montan, şofer, medic şi lista poate continua.

În ultimii ani, însă, meseria de ‘ITis’ a luat amploare foarte mare, iar România este în topul ţărilor cu cei mai mulţi programatori. În acest context, termenii de programare şi telecomunicaţii ne sunt tot mai cunoscuți. Cu toate acestea, cei mai mulţi nu au o părere documentată despre ceea ce presupune viaţa unui programator.

În această idee am creat cursurile noastre de informatică. Pe lângă dezvoltarea gândirii logice, structurate şi algoritmice, îi ghidăm pe cursanţii noştri în luarea unei decizii informate în ceea ce priveşte lucrul în IT.

Oferta și tarife:

TIPUL CURSULUIPROGRAMTARIFE
IndividualFlexibil130 ron/şedinţă
Ședință cu 2 eleviFlexibil105 ron/şedinţă
Ședință cu 3/+3 eleviFlexibil90 ron/şedinţă

Pentru detalii suplimentare îţi răspundem cu entuziasm la numărul de telefon 0770890647 sau pe e-mail la adresa contact@edutek.ro.

Esti curios ce cursuri, activități, ateliere urmează a se desfășura în perioada următoare? Accesează cu încredere secţiunea Evenimente.